posjet krapini

Milanović: Referendum o EU treba se održati nakon izbora

milanovic (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/3
Autori: ab/VLM, mt/VLM
26.11.2010.
u 17:24

Predsjednik SDP-a posjetio je Krapinu, a vrijeme je proveo u društvu sa županom Krapinsko-zagorske županije Sinišom Hajdaš Dončićem

- Vlada je odbila raspisati izbore, ali postoje ustavni rokovi, a zadnji rok za za održavanje izbora je 2012. godina, međutim, pitanje je koliko je to dobro za Hrvatsku. Smatramo da se u tih godinu dana neće dogoditi ništa i mislim da da nije dobro da parlamentarni izbori budu tako blizu referendumu za ulazak u Europsku uniju. Najgore bi bilo da budu zajedno, a najbolje za Hrvatsku, dakle ne za SDP ni HDZ, nego za Hrvatsku, bilo bi da se referendum za ulazak u EU održi nakon parlamentarnih izbora. Ali nažalost, to je iluzija očekivati - komentirao je večeras u Krapini predsjednik SDP-a Zoran Milanović špekulacije oko datuma održavanja referenduma za ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

U središte Krapinsko-zagorske županije Milanović je stigao zbog radnog posjeta Gradskom ogranku SDP-a Krapina, a nakon održanog sastanka, Milanović je nastavio druženje s predsjednicima općinskih i gradskih organizacija Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije.

U društvu župana Siniše Hajdaš Dončića i Foruma mladih SDP-a Milanović je popio pivo u kafiću.

Komentara 15

TI
TitoPartija
19:04 26.11.2010.

3 X kukuriku za druga Milanovića! Oće pišulja da nas odvede u jevropu, pa da posle dobije izbore zbog zasluga za narod. Jok more, kaj bi rekli mi Zagorci. Nedaj se Zoki i ne okreći se sine.

DU
Deleted user
18:54 26.11.2010.

sve jaca radi naopako nebi li se pokušala spasiti....a baš zato tone sve dublje.

PI
piccolo
12:03 27.11.2010.

Ovom Haskiju 10 puta dnevno savjetujem da šuti jer je to jedini način da ima šanse na izborima. KRADEZENJARA se sama ubila, ali čim Haski poćne sraćkati počnu se oporavljati. Pa daj čovječe Božji pusti lopove da se međusobno dokrajče pa bumo se onda vadili iz dreka. Neboj se nebude banda još dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije