Poruka iz Bjelovara

Milanović: Zreli smo da konačno završimo pregovore s EU

milanovic
Damir Špehar/Pixsell
16.04.2011.
u 17:57

Važno je da građani ne izađu na referendum ogorčeni na EU jer zaslužili smo članstvo a ono je dobro za Hrvatsku, građani moraju vjerovati da se to isplati – poručio je Milanović

Ovo u Haagu je bilo nepravedno i protiv toga se treba boriti svim legalnim sredstvima – kazao je Zoran Milanović komentirajući na konvenciji županijskog SDP-a u Bjelovaru presude našim generalima.
 
Hrvatska je vodila obrambeni rat ali u njemu je bilo i loših stvari koje nam nisu na ponos, kazao je dodajući kako je ubojstava i zločina bilo i nakon "Oluje", no Hrvatska to nije riješila na pravi način, jer da jeste ovih presuda ne bi ni bilo.

- Ovo je sada veliki test za Hvatsku i mislim da ga velika većina naših građana uspješno polaže pokazujući zrelost i odgovornost i to bi trebala biti jasna poruka i Europskoj uniji da smo konačno zreli da završimo pregovore koji nepotrebno traju već godinama – kazao je dodajući kako smatra da je to važno i zbog referenduma, jer važno je da građani na njega ne izađu ogorčeni na EU. Ulazak u EU naša je velika šansa, tvrdi, i građani bi morali znati da je to dobro za Hrvatsku i da se to isplati.
 
Pozivajući stranačke kolege da ulože dodatni napor u borbi za preuzimanje vlasti  Milanović je podsjetio da borba za pobjedu na izborima tek predstoji i da još ništa nije gotovo. Upoređujući je s maratonom istakao je kako je potrebno istrčati i posljednju milju kada su noge teške.

- No ne pobjeđuju noge nego glava i zato samo strpljivo jer naučili smo puno toga u posljednje četiri godine od kada je SDP najolja i najveća stranka. Do pobjede – zaključio je Milanović i dobio burnu podršku stranačkih kolega koji su dupkom ispunili veliku salu bjelovarskog hotela Central.

Komentara 81

1O
1st-opinion
23:44 16.04.2011.

KOJA GLUPOST zreli smo sa podrskom od 23% gradjanstva. Mozemo zavrsiti pregovore ali REFERENDUM NE PROLAZI

BL
Blizard
04:24 17.04.2011.

Ovaj sa slike, kao da se sada probudio ?! Idemo u EU !! Hoce li ovaj ikada nesto reci I da bude blizu STVARNOSTI !!!!!!!HI

OB
-obrisani-
23:40 16.04.2011.

16.04.2011. u 18:51h Vidurina je napisao/la: Gotovina - `95 ima 40 godina i jedan je od čelnih ljudi HV-a i rukovoditelja Olujom, od očetka rata aktivno sudjeluje u otporu srpskoj agresiji Milanović - `95 ima 29 godina završava elitne škole, putuje po inozemstvu, \"brusi u Sanaderovom (hadezeovskom MVP) i u odbrani hrvatske nije doprinjeo niti slomljenim noktom - kaže bio je premlad?!?!?!?!?!? Otkud uopće moralno pravo \"budućem premijeru\" spominjati Gotovinu? --------------------------------------- A i ti si smiješan, pa kao da esdepeovci znaju što je to moral ? Uostalom pročitaj interview koji je njegova supruga dala Jutarnjem listu 06.03.2011. godine pa će ti biti jasno što je/su radili i kako im jer bilo teško u diplomaciji, posebno kada je taj ljevičarski primjerak ljudskog ološa morao objašnjavati Tuđmanove greške !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije