čovjek od naroda

Miletić objavio kako Bulj jede burek pa posvađao pratitelje: 'Zašto ste tako isfrustrirani i zločesti?'

Foto: Facebook
1/5
07.05.2022.
u 21:32

Međutim, pratitelji nisu dobro prihvatili njegovu objavu te su se krenuli svađati kaže li se burek, sirnica ili pita. Miletić je komentarom sve pokušao smiriti.

Split danas slavi blagdan sv. Duje, a na Sudamju, koja se slavi prvi put nakon dvije godine zbog koronavirusa, stigli su i mnogi političari.

Stranački kolege iz Mosta, Marin Miletić i Miro Bulj također su došli proslaviti Sudamju, a Marin Miletić je sve zabilježio i fotografijom na svom Facebook profilu. Naime, Miletić je objavio fotografiju kolege Bulja koji s nogu jede burek i tekući jogurt.

- Uno di noi! To smo mi. #most - napisao je Miletić u opisu fotografije.

Međutim, pratitelji nisu dobro prihvatili njegovu objavu te su se krenuli svađati kaže li se burek, sirnica ili pita. Miletić je komentarom sve pokušao smiriti. 

- Dragi ljudi, ova fotka je trebala prikazati mog prijatelja i našeg velikog heroja, diku Mosta, Mira Bulja kako na dan Splićana u Splitu ne hodočasti po skupocjenim restoranima nego jede s ljudima; narodom. često s nogu, ovaj put burek. ima se sigurno nekada vremena za pojesti i janjetinu, ali smisao fotke je bio u tome - pokazati koliko je Miro od naroda i za narod. Vi pak udarište u - ludilo. 

Jel burek ili sirnica, jel ovo ili ono. i nije bed da svatko napiše što hoće, ali vi ulazite u ludilo, vi bi se svađali. dobro koji je vama? na čemu ste? zašto ste tako isfrustrirani i zločesti? imate višak vremena? koji jarac je vama moji ljudi? tolika količina jala i gluposti je nevjerojatna. Nekada mi se čini i da nismo za drugo nego za HDZ pa da nas do kraja uvaljaju u blato dok ne nestanemo svi.

Koja ekipa, kakvi ljudi. nevjerojatno. evo, mi Riječani uvijek kada kažemo burek mislimo na ovo gore što jede Miro: burek od sira. koji je vama svima, Đizs! - napisao je Miletić u komentarima ispod svoje objave.

 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Video - Bulj u Sabor došao s kutijom jaja: 'Predsjedniče, ne morate zvati stražu. Nije terorizam'

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar MADO
MADO
22:36 07.05.2022.

U Hrvatskoj imamo burek sa sirom i mesom, a kako se to zove u Turskoj odakle je navodno to jelo, to ne znam niti me ne zanima, a još manje me zanima kako to jelo zovi Bosanci.

ŠU
šunje
22:09 07.05.2022.

a možda je sirnica od mesa 😝

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:03 07.05.2022.

Pučki tribun Bulj se odao žderilu, to mu najbolje ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije