Prozivka

Milijan Brkić: Ranko Ostojić nema pojma o policijskom poslu

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
16.07.2015.
u 19:31

Umjesto da pronalazi i procesuira one koje vrše pritisak na hrvatsko pravosuđe, on je taj koji to čini, komentirao je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić

- Znao sam da Ranko Ostojić ne zna raditi svoj posao i da nema pojma o policijskom poslu, a dokaz je tome da hrvatske građane nakon 40 i nešto dana moli za pomoć, umjesto da on, i sustav kojem je na čelu, riješi problem onih huligana koji su nacrtali ono što su nacrtali i privede ih pravdi. Nisam znao da je Ostojić vrhunski pravni stručnjak i tumači sudske odluke. Umjesto da pronalazi i procesuira one koje vrše pritisak na hrvatsko pravosuđe, on je taj koji to čini - komentirao je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić u Varaždinu izjavu ministra unutarnjih poslova Ostojića da "plagijat ostaje plagijat, bez obzira na pogrešku u proceduri". 

>>Identični predmeti, različite presude: Brkiću diplomu vratili, Ljutiću nisu

>>'Mnogi bi se iznenadili kojom brzinom azilanti uče naš jezik'

Komentara 88

Avatar million
million
19:58 16.07.2015.

ANDRIJA DRAŠKOVIĆ Srpski biznismen nestao iz splitskog hotela dan uoči izručenja Belgiji... Ostojicu ostavka !!!

DA
darwil
20:52 16.07.2015.

A Vaso zna o policijskom poslu.Samo kad se sjetimo Paravinje i Vasine istrage koja je skoro završila na isušivanju Jadrana,onda je Vaso pravi stručnjak ali samo po posebnim policijskim metodama.Vaso pokri se po glavi da ti se ne vidi čela.

MK
majka Kozara
20:43 16.07.2015.

jel se sječate kako su Karamarko i Vaso lovili onog ubojicu Paravinju.... isušivali rijeke i jezera.... angažirali na tisuće policajaca i ostalih službi .... a mrtvu djevojku našli seljaci na par metara od zadnjeg lociranog mjesta gdje je bila..... eto koji su to stručnjaci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije