svatko na svom putu

Ministar Mrsić: S Josipovićem nisam razgovarao o suradnji

Mirando Mrsić
Davor Javorovic/PIXSELL
18.02.2015.
u 14:57

Naše prijateljstvo seže još u prijašnje dane, ali što se tiče same politike naši politički putevi su jedan paralel, slalom, dakle svatko ima svoj politički put, komentirao je Mirando Mrsić

Ministar rada i socijalne skrbi Mirando Mrsić gostovao je danas u emisiji Interview tjedna na radiju Soundset gdje se osvrnuo na odnos s bivšim predsjednikom Ivom Josipovićem.

 - Naše prijateljstvo seže još u prijašnje dane, ali što se tiče same politike naši politički putevi su jedan paralel, slalom, dakle svatko ima svoj politički put i što će i kako odlučiti predsjednik Josipović ovisi o njemu samome - kazao je Mrsić i dodao da s Josipovićem nije razgovarao o mogućoj suradnji.

Ministar smatra da ljevica treba ''određeno udruživanje'' u Hrvatskoj ako gledamo buduće parlamentarne izbore. Komentirao je i Josipovićevu tvrdnju da ga je Milanović često doživljavao "kao strano tijelo".

- Ne bi ulazio u odnos bivšeg predsjednika i premijera. Mi kao vlada smo uvijek izlazili u susret Uredu predsjednika, a imali smo i neke zajedničke akcije. Primjer je Brodosplit kada smo svi zajedno, i sindikati i mi, sjeli kod Josipovića i riješili problem. Sada se vidi da je to bio dobar potez - rekao je Mrsić koji vjeruje da će Josipović, za koju god se opciju odlučio nakon odlaska s Pantovčaka, imati slične stavove SDP-u.

>>Josipovićev ured potvrdio: Predaja dužnosti Kolindi Grabar-Kitarović ipak uz kamere

>>'Josipoviću su vrata SDP-a uvijek otvorena'

Komentara 4

BS
bajo_slavonac
15:04 18.02.2015.

Evo i grobar radnih mjesta u Hrvatskoj se javio ... Mrsiću brini ti kako da zaustaviš egzodus mladih iz Hrvatske a prestani mlatiti praznu slamu - radi čovječe svoj posao ...

AM
amky1
15:20 18.02.2015.

A o čemu ste onda razgovarali, o svemiru?

GR
greenvest
15:14 18.02.2015.

Miralem opet mudruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije