Prekršajni sud Split

Mirjana Sanader proglašena krivom za prometnu nesreću

mirjana sanader (1)
Igor Kralj/PIXSELL
22.11.2011.
u 17:35

Nesreću je, kako neslužbeno doznajemo, priznala izrazivši žaljenje zbog nje. Kažnjena je sa 2200 kuna, a mora platiti i 400 kuna troškova prekršajnog postupka.

Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera, kako neslužbeno doznajemo, danas je nepravomoćno kažnjena sa 2200 kuna kazne jer je izazvala prometnu nesreću 13. lipnja prošle godine. Mirjanu Sanader prekršajna sutkinja Prekršajnog suda u Splitu proglasila je krivom za nesreću, a kaznu će morat platiti u roku od mjesec dana od pravomoćnosti presude.

U nesreći koja se dogodila na raskrižju Ulice Domovinskog rata i Solinske nastradao je Stipe Roglić kojem je Mirjana Sanader oduzela prednost prolaza. Mirjana je svojim terencem Honda udarila u Fiat Bravo koji je vozio splitski pomorac Stipe Roglić. U Hondu je potom udario automobil osiguranja. Stipe Roglić u javnost je kasnije iznio priču po kojoj ga je gospođa Sanader ostavila prikliještenog u vozilu i nastavila vožnju.

Mirjana Sanader nije se pojavila na splitskom Prekršajnom sudu. Obranu je iznijela na zagrebačkom sudu. Nesreću je, kako neslužbeno doznajemo, priznala izrazivši žaljenje što se dogodila. Dodala je i da joj se to do sada nijednom nije dogodilo. Navela je i da nije kažnjavana.

Mirjani Sanader vozačka dozvola nije oduzeta jer, prema ocjeni prekršajne sutkinje, nisu ispunjene pretpostavke za oduzimanje. Mirjana Sanader dužna je platiti i 400 kuna troškova prekršajnog postupka.

Ključne riječi

Komentara 36

DE
denderi
12:41 23.11.2011.

pa nije ni prva i zadnja žena koja je proglašena krivom u saobraćaju ....i koja je to sad novost ...bljak novinarčić

AN
Antun1973
18:23 22.11.2011.

Ajte vi, ostali gradjani RH. Pa cete vidjeti kako ce te proci!

OB
-obrisani-
21:49 22.11.2011.

13. lipnja prošle godine. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije