bizarne okolnosti

Mladi Britanac (19) nestao na Tenerifima: Nazvao je prijatelja usred pustinje, a onda se poziv prekinuo...

FACEBOOK/ JAY SLATER MISSING - ONLY OFFICIAL GROUP
19.06.2024.
u 16:03

Obitelj i prijatelji mole sve koji imaju informacije o Jayju da se jave lokalnim vlastima

Cijeli Tenerifi trenutno tragaju za mladim britancem Jayem Slaterom (19) koji je ovog ponedjeljka nestao na španjolskom otočju. Jay je zadnji put viđen prije nekoliko dana, a očajna majka sada putuje na otok kako bi pomogla u potrazi. ''Ne mogu više sjediti i čekati vijesti'', izjavila je majka. ''Moram biti tamo i aktivno sudjelovati u potrazi''.

Obitelj i prijatelji mole sve koji imaju informacije o Jayju da se jave lokalnim vlastima. Mladić je navodno nestao prije nekoliko dana dok je bio na odmoru s prijateljima. Vjeruje se kako je ušao u automobil s dva Britanca koje je tamo upoznao i završio je u njihovom smještaju koji je udaljen 40-ak minuta vožnje od svog smještaja. Panika se probudila kada je Jay oko 8.50 sati sljedećeg jutra nazvao svoju prijateljicu Lucy Mae i rekao joj da je htio pješačiti nazad do smještaja, ali da je žedan i da ima samo jedan posto baterije na mobitelu.

U jednom trenutku poziv se prekinuo, a mladića nitko u međuvremenu nije ni čuo ni vidio. Zadnja poznata lokacija bila je u Rural de Teno Parku, mjestu koje je bilo čak 10 sati udaljeno pješice od njegovog smještaja, prenosi Daily Mail.

Njegova majka odlučila je preuzeti stvari u svoje ruke i osobno se pridružiti potrazi. Obitelj i prijatelji ne gube nadu te apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave policiji.

POVEZANI ČLANCI:

Potraga za Jayjem uključuje lokalne vlasti, volontere i britanske turiste koji su se zatekli na otoku. Nestanak mladića izazvao je veliku pažnju medija, a njegova majka ne planira odustati dok ne pronađe sina. "Svaka informacija, ma koliko mala, može biti presudna," poručila je očajna majka, dodajući kako je njen sin uvijek bio odgovoran mladić.

- Ovo nije u nalik njemu. Ne možemo shvatiti što se dogodilo. Ovo je najgora noćna mora svakog roditelja. Svi se nadamo najboljem, ali pripremamo se i za najgore. Bit ću na Tenerifima dok ga ne pronađemo - kazala je. 

>> VIDEO Policija traži ovog muškarca: Udario je i silovao djevojku u Splitu

Komentara 1

RA
radijatori
14:28 20.06.2024.

Evo, uz Tajland na visoravni ili na otoku ("na Tajlandu"), sada imamo i Tenerife u množini. "Narod" tako govori, na Večernjima tako piše, znači da je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije