Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca sve gledala

Drama na Rajni: Muškarac nestao pokušavajući spasiti suprugu

pixabay
27.05.2024.
u 17:21

Žena je teško ozlijeđena te je prevezena u bolnicu, dok muž još nije pronađen.

Spasioci u Düsseldorfu tragaju za 34-godišnjim muškarcem koji je nestao u Rajni u nedjelju dok je pokušavao spasiti svoju 31-godišnju suprugu. Nesreća se dogodila oko 14 sati na plaži "Paradiesstrands". Par je bio s djecom i rođacima pored obale kada je žena ušla u rijeku i iznenadila je jaka struja, piše Fenix magazin. 

Suprug i rođak skočili su u rijeku kako bi je spasili, ali ih je također uhvatila struja. Rođak je uspio izaći iz rijeke, dok su spasioci izvukli ženu i reanimirali je. Teško ozlijeđena prevezena je u bolnicu, dok muž još nije pronađen. Cijelu dramu gledala su njihova djeca.

Tijekom potrage, helikopter je primijetio drugog muškarca koji se održavao iznad vode držeći se za predmet. Spasioci su ga spasili i nije ozlijeđen. Prema njemačkom društvu za spašavanje života (DLRG), stotine ljudi stradavaju u jezerima i rijekama svake ljetne sezone. Rajna je posebno opasna za kupanje, a grad Düsseldorf upozorava ljude na opasnosti plivanja u rijeci natpisima na više jezika. Opasni vrtlozi i struje često stvaraju probleme čak i iskusnim plivačima, piše Fenix magazin. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije