Život na Lastovu

Mladi liječnik zagrebački asfalt zamijenio je životom na našem najizoliranijem otoku: Financijski uvjeti su dobri

09.11.2022.
u 18:10

Dr. Fran Blažević na Lastovu radi kao liječnik opće prakse, zamjena ugovornoj obiteljskoj liječnici koja je postala općinska načelnica, a vrlo je brzo uvidio da će mu ovo iskustvo biti ne samo jedno od najzanimljivijih nego i mnogo važnije u njegovoj profesionalnoj karijeri nego što je to možda pretpostavljao

Komentara 17

HR
Hrast
18:43 09.11.2022.

Pametan čovjek. Svi bježe od gradske vreve, jer u gradu jednostavno nije kvaliteta života kao u predgrađu ili još dalje od grada, a zbog djece da ne govorimo. Pametan čovjek.

NI
nikola1975
18:41 09.11.2022.

Bravo za mladog doktora

JO
joshua
12:32 10.11.2022.

Koliko negativnih i fatalističkih komentara! Čovjek je mlad i spreman je pokušati nešto drugačije, izvan utabanih staza. Kad će biti spreman u životu za avanturu ako ne sada kad mu je dvadeset i nešto? Možda će sa 35 razmišljati drugačije pa se vrati na kontinent. I to je isto u redu... A možda su mu pecanje i priroda draži od mlatimudarenja po cajkaškim klubovima pa izdrži i duže ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?