bio potpuno zdrav

Mladić (24) preminuo nakon što su mu izvađeni umnjaci

operacija zubi
Huffington Post Screenshot
05.04.2013.
u 12:24

Marek Lapinski navodno se probudio tijekom operacije pa su mu liječnici dali snažan anestetik propofol. Prestao je disati nakon čega je istog trenutka odveden u bolnicu.

Vađenje umnjaka obično je rutinska stomatološka operacija, no ona kojoj se podvrgao 24-godišnji Marek Lapinski završila je kobno. Nesretni Amerikanac iz Kalifornije prošlog je mjeseca izvadio umnjake, a tri dana poslije preminuo je od komplikacija koje su nastale za izvođenja operativnog zahvata, piše Huffington Post.

Mladić se, navodno, probudio tijekom operacije pa su mu liječnici dali snažan anestetik propofol. Prestao je disati nakon čega je istog trenutka odveden u bolnicu. Nažalost, nije mu bilo spasa. Preminuo je tri dana poslije.

Njegova obitelj ogorčena je i zahtijeva istragu medicinskog postupka te u pitanje dovodi kompetenciju oralnog kirurga Stevena Paula koji je operirao mladića.

– Potpuno je šokantno da zdrav 24-godišnjak premine zbog operacije umnjaka – komentirao je prijatelj obitelji pokojnika Tony Keiser.

Dok se obitelj i američki mediji pitaju tko je kriv za nastalu tragediju, očekuje se obdukcija nakon koje bi okolnosti koje su dovele do Marekove smrti trebale biti razjašnjene.

>>Jeziv prizor u Srebrenici: Pas u zubima nosio ljudsku potkoljenicu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije