UŽAS U SAD-U

Mladoženju ubili pred očima mladenke: 'To je trebao biti jedan od najsretnijih dana u njihovom životu'

Wedding
Foto: Rolf Vennenbernd/DPA
1/3
18.10.2024.
u 09:24

Moj brat uopće nije znao tog muškarca, nikad se nisu upoznali. Nije ga pitao ni kako se zove, nisu se nikada ni rukovali, ispričala je sestra ubijenog muškarca

Mladoženja iz Sjeverne Karoline brutalno je bio ubijen pred očima svoje mladenke prošlog vikenda, u strašnom incidentu koji se dogodio ispred same sale u kojoj se održavalo vjenčanje. Naime, 37-godišnjeg Tyreka Burtona ubio je drugi muškarac jer mu je ovaj navodno bio oduzeo prednost ranije u prometu.

Policija je izvijestila kako je dojavu o pucnjavi u Centru Barber Park Events dobila oko 20.49 sati prošle subote. Kada su stigli na mjesto događaja, pronašli su Tyreka kako leži s više ozljeda od metaka. Usprkos naporima liječnika, 37-godišnjak bio je tamo i preminuo. 

Myfox8 javlja kako je sve krenulo nakon što je Tyrek kratko otišao sa svog vjenčanja, a kada se vratio, za njime je došao i muškarac koji je tražio osobu koja mu je oduzela prednost ispred znaka za stop. Sestra je ispričala kako se Tyrek javio i ispričao ako je oduzeo prednost, no muškarcu to nije bilo dovoljno - zapucao je na njega i ubio ga ispred njegove supruge. 

- Moj brat uopće nije znao tog muškarca, nikad se nisu upoznali. Nije ga pitao ni kako se zove, nisu se nikada ni rukovali. Radilo se o potpunom strancu i hladnokrvno ga je ubio. To je trebao biti jedan od najsretnijih trenutaka u njegovom životu i pretvorio u tragediju - objasnila je sestra Brittany. 

POVEZANI ČLANCI:

Napadač je pobjegao nakon ubojstva, a policija ga zasad traži, iako nemaju točan identitet osobe koja bi to mogla biti. Zbog cijele situacije, obitelj moli i sve građane da se jave ako imaju informacija o napadaču. Iza njega ostala je supruga i dvoje djece. 

>> FOTO Završeno svjedočenje Koste K.: Vozili ga pod policijskom pratnjom, obitelji ubijenih u suzama

Wedding
1/66

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije