Moćna inflacija: Trumpu put za dolazak na vlast, Plenkoviću za ostanak, britanskim konzervativcima za silazak s vlasti

14.09.2024. u 19:20

Ni migranti, ni sigurnost, birači najviše "padaju" na životni standard

Komentara 2

BI
billynik
21:11 14.09.2024.

Koje lupetalo.

NO
No1
11:51 15.09.2024.

Ok... potpuno trkeljanje. I, kad ce gospon Krasnec napisati da je ovdje inflacija generirana stampanjem eura koji se daju Ukraini? jer, to nije novac koji je maknut s drugih projekata, pa se vise ne grade mostovi, ceste i ostala infrastruktura ili bilo kaj drugo. Ovo je izmisljen, "nastampan" novac koji smanjuje vrijednost eura. I onda Plenkovic ode malo turisticki u Ukrainu i obeca jos pomoci. Mi smo rat financirali unutarnjom raspordajom svega, otimanjem "zajednicke imovine" i uplatama dijaspore. Da, ok... dijamanti, vrece novca, zamjenom dinara (papira) za marke i time financijski unistavali BiH... ali, ok... sad kao vracamo BiH pomalo... preko Mostara... itd... Gospon Krasnec... hoce li biti ista o tome? Financijski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije