Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTI ARBITRAŽNI SPOR

Mol tuži Vladu zbog odluke o plinu s kojom se složila i Ina

23.06.2024.
u 07:14

Novom arbitražom MOL pritišće vladu zbog drugih otvorenih pitanja - 20 milijuna eura, na koliko se procjenjuje gubitak, nije iznos koji bi mogao teže naštetiti poslovanju MOL-a

Ključne riječi

Komentara 11

JA
Jatiser
07:42 23.06.2024.

Štete koje je napravila vlada su tolike da će i naša djeca i njihova djeca ispaštati. Ovo je sitnica

JR
Jr48
07:19 23.06.2024.

Treba im poskupiti transport nafte janafom za duplo pa ih isplatiti njihovom lovom.Gmazovi mađaronski a još veći oni koji su prodali INU od Račana pa nadalje. Mada opet dok je bila u našem 100%vlasništu bila je samoposluga za političke "elite".

LI
lipa75
07:50 23.06.2024.

Hrvatska treba tužiti MOL zato što INA ne poštuje hrvatske zakone. Inom ne upravlja uprava (u kojoj ima hrvatskih članova), već izvršni direktori sve Mađari. Uprava se imenuje temeljem vlasništva, a MOL je izigrao vlasništvo, marginalizirao upravu i operativno sese ponaša kao da je 100 % vlasnik. Ako im je to Sanader nekada i dozvolio zašto politika poslije Sanadera nijemo gleda na to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije