Mora li novinar pred Milanovićem biti kao vepar pred Titom?

06.07.2023. u 08:11

Jedno mu treba priznati, ovaj lovac ne diskriminira. Lovostaj ne traži niti bi ga dao. Uživo će osobno medijski odstrijeliti svakog koji ne prihvati ulogu kulise za njegove standup nastupe

Komentara 15

DU
Deleted user
08:25 06.07.2023.

Nitko od novinara se ne usudi predsjedniku sasuti u lice ono sto ga ide...zasto...zato sto bi ostao bez posla i egzistencije...predsjednik rh ne ce ostvariti svoje nakane ...za spomen plocu poginulim Hrvatima je rekao da je treba baciti u smece ?????

DU
Deleted user
08:33 06.07.2023.

taj lik nije moj predsjednik. on je predsjednik onog djela HR s kojom nemam nista zajednicko.

DU
Deleted user
13:38 06.07.2023.

Samo ga uznemiravaju a baš je fin, miran i staložen. Još se nije pošteno ni odmorio od silnih posjeta stranim državnicima gdje je dogovorio silne bilatalarne pregovore i posijao klicu buduće gospodarske suradnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije