Stanovnici veseli

Moskva bez snijega: Najtopliji 25. prosinca u 100 godina!

Moskva
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
25.12.2013.
u 16:00

- Naravno da je sjajno što je ovako toplo, može se šetati bez rukavica, ne smrzavate se... Zaista će biti neobičan osjećaj, ako i u Novu godinu uđemo bez snijega - kazao je student Aleksej.

Stanovnici Moskve danas uživaju u najtoplijem 25. prosinca u više od sto godina, piše Reuters.  

- Naravno da je sjajno što je ovako toplo, može se šetati bez rukavica, ne smrzavate se... Tipične moskovske zime su uvijek sa temperaturama ispod nule i snijegom. Zaista će biti neobičan osjećaj, ako i u Novu godinu uđemo bez snijega - kazao je student Aleksej.

Studentica Polina je kazala kako je ovakvo vrijeme sjajno i da se u zraku osjeti miris proljeća, a ne smeta ju što nema božićnog raspoloženja na ovako visokim temperaturama. - Ipak je zima, bilo bi lijepo da je pao snijeg, no lijepo je što ne moram nositi kapu - kazao je prodavač Vladimir.

>>Betlehem: Najbolji je poklon koji tražimo i dajemo - mir

Komentara 3

Avatar _Hedon_
_Hedon_
17:09 25.12.2013.

A najavljivali su polarnu hladnoću još prije mjesec dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije