BRŠADIN

Motociklom udario u prikolicu traktora i poginuo

motociklist (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/3
12.09.2011.
u 22:07

Nepoznato je kojom je brzinom mladić vozio motocikl te da na cesti nema tragova kočenja.

BRŠADIN – Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se večeras oko 18.40 sati dogodila na izlazu iz Bršadina prema Nuštru na cesti između Vukovara i Vinkovaca. Neslužbeno doznajemo da je poginuo Antonio S. (20) iz Nuštra koji se vozio motor marke Kawasaki. On je, vozeći u smjeru Nuštra, udario u zadnji dio traktora kojim je upravljao Pavao R. (70 godina) iz Bršadina. Traktor je bio neregistriran, a na njega je bila prikačen i plato prepravljen u prikolicu koja je bila neosvijetljena.

Prema riječima glasnogovornika PU Vukovarsko – srijemske županije Luke Barunčića, neposredno prije prometne nesreće traktor se uključio u promet, vozio 50-ak metara cestom i krenuo skretati ulijevo na drugu stranu kolnika. Barunčić kaže i da je nepoznato kojom je brzinom mladić vozio motocikl te da na cesti nema tragova kočenja.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gulag
gulag
23:14 12.09.2011.

Opet traktor! Desetine puta sam noću sustigao traktor bez ikakvih svjetala odnazad! To je smrt na cesti. Gdje je ta policija!? I vozači tih traktora su redovito pijani! I to na magistralnim i jako prometnim cestama! Užas!

DU
Deleted user
10:14 13.09.2011.

Prepravljena, neispravna, tehnički neosigurana i neosvijetljena, pred sumrak vozi cestom kojom i ja i svi ostali sa svojim uredno registriranim, teh. ispravnim vozilima, sa plaćenim porezom, važećom vozačkom i nula promila. Ovo je čisto ubojstvo sa namjerom.

UT
utvara73
12:16 13.09.2011.

Registriranje traktora košta s tablicomi knjižicama oko 100 eura a tu se registrira i priključno vozilo ali ako nije registriran barem budi ovijetljen tako da te i drugi vide jer mnogi traktoristi nemaju za registraciju ali za pivu i konjak pred dućanom se mora imati, ovo je ubojstvo i za to treba zatvorska kazna, nije bez veze u zemljama EU i sloveniji propisano i rotacijsko svijetlo odnosno rotirka kad imaš bilo kakav alat priključen na traktor ili priključno vozilo ali kad bi netko od nas metnuo rotirku naš zatucani narod bi se tome ismijavao šta govorim iz primjera koji sam doživio a da policija propiše rotirku sprovodi racije i kažnjava čini mi se oko 500 kuna jer sam radio kao strojar na kombinirki pa znam iz iskustva ovakve tragedije bi se mogle izbjeći a ne kažem da je motorista u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije