Traže odlazak Bojana Ivoševića

Možemo! zamrznulo suradnju s Ivicom Puljkom

Splitski gradonačelnik Puljak na konferenciji za medije o proračunu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
29.03.2022.
u 11:32

Naš rad u Gradskom vijeću nastavit će se u skladu s programskim i svjetonazorskim smjernicama koje zastupamo od početka – mijenjanja paradigme upravljanja gradom u smjeru zelenih, socijalno pravednih politika – poručili su iz političke platforme Možemo!

Nastavljaju se problemi za splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka. Politička platforma Možemo! koja ga je do sada podržavala u Gradskom vijeću odlučila je zamrznuti suradnju o čemu su obavijestili javnost.

-Od podizanja DORH-ove optužnice protiv splitskog dogradonačelnika prošlo je tjedan dana, a gradska vlast dosad nije iznijela nikakav stav o tome, nije povukla ikakve poteze koji bi ukazivali na način na koji planiraju nastaviti s radom u slučaju da optužnica bude potvrđena, niti je ostvarila makar internu komunikaciju s gradskim vijećnicima od kojih očekuje podršku – napisali su.

Smatraju da se dogradonačelnik, potvrdi li se optužnica, treba povući s funkcije.

- Stoga smo odlučili do daljnjega zamrznuti suradnju s izvršnom vlašću. Svih nas opterećuje činjenica da se dobar dio mandata Gradsko vijeće bavi ekscesima, umjesto strateškim problemima grada, te da se velika količina energije i medijskog prostora troši na bavljenje samima sobom i trivijalnostima tipa tko vozi službeni auto a tko ne, tko što piše na društvenim mrežama..., dok esencijalni problemi ostaju na marginama javnog interesa. Naš rad u Gradskom vijeću nastavit će se u skladu s programskim i svjetonazorskim smjernicama koje zastupamo od početka – mijenjanja paradigme upravljanja gradom u smjeru zelenih, socijalno pravednih politika – poručili su iz  političke platforme Možemo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije