Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predlažu i imena

U Rusiju stiže zamjena za McDonalds: Novi logo mnoge je zaintrigirao, evo što predstavlja

Logo of a new restaurant chain in Russia
Handout/REUTERS
10.06.2022.
u 09:56

Osim novog logoa, u rebranding ulazi i promjena imena, no ono još nije službeno potvrđeno. Prema ruskim novinama Izvestia, iz Sistema PBO su predložili osam potencijalnih imena, a među njima su "Ista Stvar" i "Slobodna Blagajna".

Zbog Ruske invazije Ukrajine stanovnici Rusije trpe mnoge posljedice, a jedna od zvučnijih bila je povlačenje brojnih lanaca brze hrane, među kojima je i McDonalds. Pristup omiljenim hamburgerima Rusima je bio ukinut još u ožujku, no nakon što je McDonalds objavio da se povlači iz Rusije zauvijek, bilo je očito da netko treba popuniti tu rupu na tržištu.

Sistema PBO, firma koja upravlja poslovnicama koje su bile u vlasništvu McDonaldsa, objavila je dizajn novog logoa kao najavu otvaranja restorana u nedjelju. Iz kompanije su rekli da se radi o hamburgeru i dva krumpirića, a zelena je podloga odabrana jer "simbolizira kvalitetu proizvoda i usluga na koju su naši gosti navikli".

Osim novog logoa, u rebranding ulazi i promjena imena, no ono još nije službeno potvrđeno. Prema ruskim novinama Izvestia, iz Sistema PBO su predložili osam potencijalnih imena, a među njima su "Onaj Isti" (Tot Samyi) i "Slobodna Blagajna" (Svobodnaya Kassa). BBC News tražio je izjavu od Sistema PBO, no nisu dobili odgovor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije