Muškarac uhićen na Kleku oteo obitelj u Njemačkoj

granični prijelaz
Arhiva VL
10.11.2009.
u 12:07

Žena je naime bila smještena u sigurnoj kući odakle ju je suprug oteo. Prijetio joj je da će aktivirati bombu ako pokuša pobjeći.

DUBROVNIK - Uhićen je 39-godišnjak za kojeg se sumnja da je oteo svoju bivšu suprugu i njihovo troje djece iz Njemačke te ih mislio odvesti u Albaniju. Na graničnom prijelazu Klek, na izlazu iz Hrvatske u nedjelju u 7.40 sati utvrđeno da je za obitelji iz audija 80, državljanima Italije s prebivalištem u Njemačkoj, raspisana potraga Interpola Njemačke uz komentar da je 39-godišnjak oteo svoju bivšu suprugu i djecu. 

Ženi je pružena pomoć u Domu zdravlja Metković gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, a 39-godišnjak je odveden u policiju. 

U nedjelju u Augsburgu u Njemačkoj muškarac je uz prijetnju elektrošokerom prisilio bivšu suprugu da pođe s njim u Albaniju. Ona je, kao žrtva nasilja u obitelji, zajedno s djecom bila smještena u sigurnoj kući, dok je suprugu bilo zabranjeno da joj se približava. 

Za putovanja 39-godišnjak je prijetio bivšoj supruzi da će aktivirati eksploziv ako počne bježati. Ispostavilo se da je riječ o praznoj kutiji. Kada su pregledali vozilo, pronašli su plastične vezice za vezivanje, lisice, sprej s omamljujućim sredstvom, elektrošoker, drvenu palicu, metalne lance, selotejp i dr.

Osumnjičeni je priveden istražnom sucu u Dubrovniku.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Maxxy
13:32 10.11.2009.

Pronasli su meNtalne lance???? Covjek je parapsiholog????

CA
calif
13:46 10.11.2009.

tenkre! a da je fino uzo metalne lance mogo ih je profurati ko zimsku opremu.

Avatar beg
beg
22:28 10.11.2009.

siptar ko siptar a novinar ko novinar pa nece biti drveni lanci ha ha a luda li svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije