Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
horor u sad-u

Muž ju je živu zakopao, nakon 12 sati uspjela je pobjeći iz groba: 'Životi moje djece su slomljeni'

The scene at the Colorado Supreme Court after break in
Foto: KEVIN MOHATT/REUTERS
28.04.2024.
u 18:07

"Nema riječi koje mogu opisati patnju i strah koje ste osjećali dok ste 12 sati vjerovali da više nikada nećete vidjeti svoju djecu jer ćete umrijeti. Iznimno ste snažni i hrabri, nadam se da ćete sada moći zatvoriti ovo poglavlje" poručio je sudac žrtvi

Stravičan slučaj iz 2022. godine dobio je epilog suđenjem 54-godišnjem muškarcu koji je svoju otuđenu suprugu pokušao ubiti, a zatim ju živu zakopao i ostavio u šumi. Chae Kyong An u petak je u američkoj saveznoj državi Washington osuđen na 13 godina zatvora, a pred sudom se branio činjenicom da je u trenutku napada bio pod prevelikom dozom lijekova i nedovoljnom liječničkom skrbi zbog simptoma PTSP-a.

Muškarac je brutalno pretukao, izbo, te zatim zavezao tijelo svoje supruge Young An samoljepljivom trakom dok ga je ona molila za milost. Hrabra žena uspjela je nazvati broj hitne službe sa svog pametnog sata prije nego ju je Chae odvezao u šumu i zakopao u plitki grob, prenosi Washington post.

Ona se za vrijeme izricanja presude prisjetila kako je preklinjala supruga da stane i razmisli o njihovoj djeci. "Ne trebam ništa. Danas ću te ubiti" rekao joj je tada. Ispričala je kako je 12 sati ležala u rupi prije nego je skupila snage da se iskopa, no najteže joj pada utjecaj tog dana na njenu djecu. "Moj život i životi moje djece slomljeni su. Moram živjeti s emocionalnom traumom i zdravstvenim problemima, zauvijek" kazala je Young.

Tužiteljstvo je tražilo visoku kaznu za Chaea, s čime se i obrana složila nakon što je 54-godišnjak priznao krivicu za pokušaj ubojstva drugog stupnja. Njegovi odvjetnici opisali su utjecaj koji na Chaea imaju mentalne bolesti i PTSP koji su mu dijagnosticirani, te kako su njegove dijagnoze doprinijele napadu. U tom je razdoblju Chae bio beskućnik, izoliran od obitelji i prijatelja te pod "prevelikom" dozom lijekova za PTSP i nedovoljnim liječničkim nadzorom, kazali su.

POVEZANI ČLANCI:

"Htio bih da se mogu vratiti kroz vrijeme i uopće ne ući u kuću tog dana. Htio bih samo otići" rekao je na suđenju. Njegov odvjetnik dodao je da će Chae do kraja života nositi žaljenje i krivnju. Sud mu je odredio gotovo maksimalnu kaznu te izrekao zabranu prilaženja Young An. 

"Zločin koji ste priznali je stravičan" komentirao je sudac, dodajući kako se nada da će presuda omogućiti Young da nastavi sa životom. "Nema riječi koje mogu opisati patnju i strah koje ste osjećali dok ste 12 sati vjerovali da više nikada nećete vidjeti svoju djecu jer ćete umrijeti. Iznimno ste snažni i hrabri, nadam se da ćete sada moći zatvoriti ovo poglavlje" poručio je žrtvi.

VIDEO Zastrašujući tornado pogodio grad u Kini

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:17 28.04.2024.

…i tako je počela zombi-pandemija.

TR
trabant7
20:41 28.04.2024.

Ajde buda*letino spavat, vrijeme ti je.

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
19:20 28.04.2024.

Pa kaj. Uma Thurman se uspjela izvući iz zatvorenog ukopanog sanduka sa zavezanim rukama i nogama. Neš ti problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije