Hrabar i odlučan

N. Vujičić ostvario san: Nema ruke ni noge, a pliva s morskim psima

Američka štafeta
Foto: Reuters
1/2
09.09.2013.
u 10:48

Nick Vujičić rodio se u Brisbaneu u Australiji. Rođen je s rijetkim sindromom tetra-amelia, odnosno bez udova. Ima torzo i malo stopalo na lijevoj strani uz pomoć kojeg održava ravnotežu

Jedan od najpoznatijih svjetskih motivatora Nick Vujičić (30), koji je rođen bez ruku i nogu, ponovno je šokirao svijet. Iako nekima zvuči nevjerojatno, Nick je odličan plivač, surfa i roni, a sada je otišao i korak dalje. U singapurskom aquaparku zaronio je u akvarij s morskim psima, pišu 24 sata.

Ovo je njegov sedmi dolazak u Singapur, a tom je prilikom istaknuo da je shvatio kako ne mora biti poput drugih.

Nick se proslavio na YouTubeu, a njegove motivacijske govore pogledalo je oko pet milijuna ljudi. Gostovao je i u Hrvatskoj. Trenutačno je na azijskoj turneji. Nick Vujičić rodio se u Brisbaneu u Australiji. Rođen je s rijetkim sindromom tetra-amelia, odnosno bez udova. Ima torzo i malo stopalo na lijevoj strani uz pomoć kojeg održava ravnotežu i pridržava predmetime. Oženjen je i nedavno je dobio sina.

>>Sretna obitelj: Nick Vujičić u zagrljaju supruge i sina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije