DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENO

Na 86-godišnjakinju u trgovini pala metalna polica, 71-godišnjak pao s 2,5 metara visine

Foto: Goran Jakus
1/4
16.10.2024.
u 10:32

Oboje ozlijeđenih odvezeni su u KB Sestre milosrdnice.

Dvije osobe teže su ozlijeđene u dva događaja koje je zagrebačka policija okarakterizirala kao nesretan slučaj i nesreću na radu. Žena (86) teže je ozlijeđena 15. listopada u 11.50 na Zagrebačkoj aveniji. Bila je u trgovini kada je na nju pala metalna polica. Kako i zašto je polica pala, još se utvrđuje, a 86-godišnjakinja je prevezena u KB Sestara milosrdnica gdje joj je ukazana liječnička pomoć. 

Dan ranije u KB Sestara milosrdnica s teškim ozljedama dovezen je  i 71-godišnjak. On je 14. listopada u 8.35 na jednom gradilištu na Trnju tijekom izvođenja građevinskih radova, pao s visine od 2,5 metara. U zagrebačkoj policiji kažu da je 71-godišnjak član obitelji vlasnika  obrta koji je na tom gradilištu obavljalo radove.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije