TEŠKO OZLIJEĐENA

Nesreća u Istri: Prijateljica joj pomagala pri parkiranju, ona ju slučajno prignječila autom

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
14.10.2024.
u 14:09

Ozlijeđena je hitno prevezena u pulsku bolnicu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju zbog ozbiljnosti ozljeda.

Nezgode se mogu dogoditi u svakom trenutku, pa čak i u situacijama kada pokušavamo pomoći drugima, što je tragično pokazao slučaj koji se dogodio u Labinu. U jutarnjim satima oko 3:30 u istarsku policiju stigla je dojava o teško ozlijeđenoj mladoj ženskoj osobi.

Sve se odigralo dok je 19-godišnja vozačica automobila pulskih registracijskih oznaka parkirala vozilo na označenom parkirališnom mjestu, pri čemu joj je signaliziranjem pomagala njezina vršnjakinja, također 19-godišnjakinja. Tijekom parkiranja, automobil s automatskim mjenjačem neočekivano se trznuo unaprijed, te je prignječio djevojku uz zid. Ozlijeđena je hitno prevezena u pulsku bolnicu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju zbog ozbiljnosti ozljeda.

Policija je izašla na mjesto nesreće i obavila očevid, te apelira na sve vozače da budu posebno oprezni prilikom manevriranja vozilima, jer neopreznost u sekundi može dovesti do ozbiljnih posljedica.

VEZANI ČLANCI: 

>>> Jeste li se ikada zapitali koji tu to najgori stereotipi o Hrvatima? Evo što nam je Chat GPT otkrio

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije