Piše Mirko Galić

Na Balkanu svatko svakoga hvata za vrat...a Europa ni od Ukrajine ništa nije naučila – aspirinom još liječi karcinom

16.11.2022.
u 22:32

Može hrvatski predsjednik i dalje praviti društvo Miloradu Dodiku i izazivati oštrije kritike nego što zaslužuje; vođa bosanskih Srba ravnat će se prema Moskvi, a ne prema Zagrebu. Europa je na vrijeme propustila priliku da nametne vlastiti autoritet u sukobu koji se, navodno, vodi za europske interese i demokratske vrijednosti.

Komentara 6

Avatar MK3
MK3
23:23 16.11.2022.

Opet "Balkan"? Nepopravljiv slučaj... A koga mi to hvatamo za vrat, možda SANU-Memorandlije, možda Titoiste?

DU
Deleted user
07:35 17.11.2022.

druze galicu niste u pravu ...samo srbi su sve u propaloj vam drzavi iliti balkanu po vasem sve hvatali za vrat ...ali ne zamjeram vam vi nikada necete napisati nista cinjenicno..nego onako kako vidite...kako vam se hoce...itd

CM
Crni_moj
05:55 17.11.2022.

Europa je projekt mira koji je u problemima jer koristi dupli moral za ista ili slična zbivanja u svijetu. Kada vrate natrag iste principije za sve, Europa će opet biti oaza mira. Naravno ako to uspije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?