za mlade do 19

Na Foto dane mladih prijavilo se njih 110 iz 25 gradova

Natječaj (1)
Foto: Foto dani mladih
1/6
13.04.2012.
u 09:10

Samo 20 odabranih sudjelovat će na trodnevnoj fotografskoj manifestaciji u Malom Lošinju

Više od 110 prijava za sudjelovanje na Foto danima mladih koji se ove godine održavaju na Malom Lošinju pristiglo je iz 25 gradova.

Riječ je o trodnevnoj manifestaciji koja, uz mnogobrojne nagrade, mladim fotografima i modelima do 19 godina starosti pruža priliku za edukaciju, druženje, izmjenu međusobnih iskustava, usavršavanje vještina te upoznavanje kulturnih i prirodnih ljepota manje poznatih dijelova Hrvatske. Prijave traju do 15. travnja, a po isteku roka žiri će imati nezahvalan zadatak odabrati 20 najboljih kandidata.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu na stranicama www.fotodanimladih.com.hr i www.facebook.com/fotodanimladih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije