TRAŽILI GA ZBOG RAZBOJNIŠTVA

Na granici kod Metkovića pao Crnogorac (50) za kojim je izdana tjeralica: 'Koristio je više od 20 alijasa'

Slavonski Brod: Na graničnom prijelazu pojačan promet vozila na ulazu u RH iz smjera BiH
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
13.09.2024.
u 13:07

On je tijekom večeri pokušao iz BiH ući u Hrvatsku na graničkom prijelazu u Novim Selima, a policajci su ubrzo shvatili da se pred njima nalazi tražena osoba

Crnogorac (50) za kojim je raspisana tjeralica zbog organiziranog razbojništva u Italiji pao je ovog ponedjeljka na graničnom prijelazu prema Hrvatskoj, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija ovog četvrtka. On je tijekom večeri pokušao iz BiH ući u Hrvatsku na graničkom prijelazu u Novim Selima, a policajci su ubrzo shvatili da se pred njima nalazi tražena osoba. 

- Spomenuti je oko 21 sati pristupio ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Nova Sela u osobnom vozilu BiH nacionalnih oznaka. Graničnom kontrolom je utvrđeno kako je za navedenom osobom raspisan Europski uhidbeni nalog u svrhu uhićenja i predaje ili izručenja zbog kaznenog djela „Organizirano ili oružano razbojništvo“ počinjeno u Italiji - navodi policija.

Radi se o osobi koji ima više od 20 „aliasa“ odnosno osobnih podataka kojima se služi, od kojih je jedno koristio prilikom ulazne granične kontrole na MCGP Nova Sela, dodala je policija, navodeći kako je uhićeni u srijedu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

POVEZANI ČLANCI:


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije