BJELOVARSKO GRADSKO GROBLJE

Na groblju pronađeno tijelo žene: 'Nalazila se kod grobnog mjesta svojeg supruga. Naš djelatnik je u šoku'

Bjelovar: Od danas je obavezno nošenje maski na grobljima
Damir Spehar/PIXSELL
29.08.2024.
u 13:56

Tijelo je pronađeno jučer oko 12.45 sati na bjelovarskom gradskom groblju sv. Andrije, a zbog stanja tijela nije bilo moguće utvrditi identitet osobe kao ni uzrok smrti

Na starom bjelovarskom gradskom groblju jučer je pronađeno mrtvo tijelo žene, a pronašao ju je djelatnik Komunalca, piše Mojportal. Kako doznaju, žena je išla obići mjesto svojeg preminulog supruga te je pronađena u blizini njegova posljednjeg počivališta. 

Nestanak žene nije bio prijavljen, a policija je bila izvijestila da je nadležno državno odvjetništvo naložilo obdukciju nakon čega će biti poznat točan uzrok smrti. Tijelo je pronađeno jučer oko 12.45 sati na bjelovarskom gradskom groblju sv. Andrije, a zbog stanja tijela nije bilo moguće utvrditi identitet osobe kao ni uzrok smrti, izvijestila je policija.

Predsjednica Uprave Komunalca Ivana Jurković Piščević potvrdila je kako je istina da je nesretnu ženu pronašao djelatnik Komunalca i to prilikom redovitog održavanja groblja. 

– U ponedjeljak i utorak prskali su travu i jučer je naš djelatnik uočio tijelo žene. Nalazila se kod grobnog mjesta svojeg supruga. Ne znamo koliko dugo je bila tamo, no ova strašna vrućina učinila je svoje. Tijelo nije bilo u dobrom stanju. Naš djelatnik je u šoku – kazala je Jurković Piščević i dodala kako nije želio na bolovanje.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ričard
Ričard
16:29 29.08.2024.

Čita li redakcije članke koji se puštaju u eter? Ovo je gore, nego kad ja sa Smartphona na plaži odgovaran na komentare o Dinamu i Hajduku.

NE
Nemanadimak
16:11 29.08.2024.

Pa koliko dugo je bila tamo i da nitko nije vidio tijelo? Ili ovi ne rade svoj posao ili tu nesto ne stima i mogla bi se pozabaviti i policija sa ovime.

MO
modovisisajteMaraschino
15:58 29.08.2024.

Čekajte malo. "zbog stanja tijela nije bilo moguće utvrditi identitet osobe kao ni uzrok smrti" "žena je išla obići mjesto svojeg preminulog supruga te je pronađena u blizini njegova posljednjeg počivališta."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije