vikale i galamile

Kaos na parkiralištu u Bjelovaru: Potuklo se pet žena, čupanje za kosu i naguravanje zaustavio policajac

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
21.08.2024.
u 11:43

Policijska postaja Bjelovar protiv svih pet počiniteljica podnijela je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

U Bjelovaru, oko 15:25 sati, 20. kolovoza, na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Vlahe Paljetka potuklo se pet žena u dobi od 39, 37, 20, 19 i 18 godina. Naime, tereti ih se za narušavanje javnog reda i mira tako što su si međusobno pokazivale srednji prst, vikale i galamile.

Nakon vrijeđanja su se i fizički sukobile. Počele su se naguravati i čupati za kosu, a eskalaciju je spriječio policijski službenik koji je bio izvan službe, stoji u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske. 

Policijska postaja Bjelovar protiv svih pet počiniteljica podnijela je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Jedan od najljepših dvoraca Hrvatske sad je opljačkana ruševina: Pogledajte kako danas izgleda

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
1/48
Ključne riječi

Komentara 8

AL
AlfaMike
14:21 21.08.2024.

Sadržajno ljeto u Bjelovaru!

KE
keka56
13:57 21.08.2024.

Mogu ih kazniti koliko hoće,ali one to neće platiti jer su štićenice Centra za socijalnu skrb. Meni bi sa ispod prosječnom mirovinama naplatili.

GN
gnoj
13:22 21.08.2024.

Dali su alkotestirane ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije