Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANA DUGANDŽIJA I TARA LUKIČIĆ

Na jednoj modnoj reviji uzvanici su završili u vodi!

09.03.2018.
u 16:21

Romana je otkrila kako će ove godine BIPA Fashion.hr trajati sedam dana, što je nešto duže nego inače, a odvijat će se na čak tri lokacije: u Gliptoteci HAZU, u Muzeju suvremene umjetnosti i na Zagrebačkom velesajmu.

Ožujak je uvijek rezerviran za bitan modni događaj - BIPA Fashion.hr, a Romana Dugandžija i Tara Lukičić iz RED agencije otkrile su nam što se događa iza kulisa modne piste, kao i to kako je raditi s poznatim osobama.

Ovaj modni događaj poseban je zbog još jedne stvari. Za njega se, naime, uvijek traži karta više, no "stvar" je u tome što se ulaznice ne mogu kupiti, već funkcionira na prinicpu pozivnica pa se svi žele naći na toj važnoj listi uzvanika.

Romana je otkrila kako će ove godine BIPA Fashion.hr trajati sedam dana, što je nešto duže nego inače, a odvijat će se na čak tri lokacije: u Gliptoteci HAZU, u Muzeju suvremene umjetnosti i na Zagrebačkom velesajmu. Na modnim revijama domaći će dizajneri predstaviti novitete za nadolazeće sezone, a uzvanici uživati u revijama, ali i na popratnim tulumima.

Prvi red revija nešto je o čemu se uvijek priča pa su PR-ovke otkrile koga bi upravo tamo voljele vidjeti. Mogle su pustiti mašti na volju pa njihovi odabiri nisu bili nimalo skromni. Tarin izbor "kao iz topa" je David Beckham, dok je Romana poželjela britansku kraljicu Elizabetu II u paru s Annom Wintour, kao što je to bio slučaj na nedavno održanom Londonskom tjednu mode.

Obje su nam priznale kako je raditi s poznatima zapravo vrlo jednostavno, a s nekima u tolikoj mjeri da su došli do razine pravog prijateljstva. Kao i u svakom poslu, i u ovom ima anegdota, a najviše se pamti ona s Fashion Cruse-a kad su poneki uzvanici čak završili i u vodi. Ipak, bez obzira na stres koji ih prati, ne mogu se zamisliti niti u jednom drugom poslu, već je PR njihov prvi izbor!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije