dan sjećanja

Na kninskoj tvrđavi upaljene 22 bengalke u sjećanje na žrtvu Vukovara

knin
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/5
17.11.2013.
u 22:26

Nakon ispisivanja imena na kninskoj tvrđavi upaljene su 22 bengalke, simbolični prikaz 22 godine od okupacije i zločinačkog pohoda na Vukovar

Nakon mise u crkvi Velikog hrvatskog krsnog zavjeta u Kninu, vjernici i svećenici s upaljenim svijećama i lampionima u tihoj molitvenoj koloni uputili su se prema centru grada. Zastali su u Vukovarskoj ulici i u njoj ostavili upaljene lampione u znak sjećanja na Vukovar i njegove žrtve. Centralni događaj odvijao se pokraj spomenika Oluji, gdje su od upaljenih lampiona ispisali ime grada heroja.

Nakon ispisivanja imena na kninskoj tvrđavi upaljene su 22 bengalke, simbolični prikaz 22 godine od okupacije i zločinačkog pohoda na Vukovar. Cijelom programu sjećanja na Vukovar nazočio je dožupan šibenski Tomislav Vrdoljak.

>> Diljem Hrvatske pale se svijeće i odaje počast Vukovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije