Spasili ga čuvari

Na koncertu Colonije u Budvi "Scarface" pokušao ubiti Delića

'ivan_delic'
Foto: ''
1/4
03.08.2010.
u 23:36

Vladan V. u općoj pomutnji i stampedu posjetitelja skočio u bazen u sklopu kluba Top Hill i utekao tjelesnim čuvarima

Potegnuti pištolj na Ivana Delića, osumnjičenika za ubojstvo Pavla Bulatovića, nekadašnjeg ministra obrane SR Jugoslavije, nije mala stvar. I sam Sretko Kalinić Zver, uhićen poslije obračuna s kolegom zemuncem na Rakitju, pokušao ga je ubiti prije dvije godine, ali mu nije pošlo za rukom.

Ožiljak se uspio obraniti

Nije to bio prvi, a ni zadnji napad na Delića. U nedjelju oko 3.30 sati pred više od 2000 ljudi pokušao ga je ubiti Beograđanin Vladan V. zvani Vlado Ožiljak.

Naime, kako prenose crnogorske "Vijesti", Ožiljak je u nedjelju na koncertu Colonije u budvanskom klubu Top Hill potegnuo pištolj na Delića, a malo je nedostajalo da u tom obračunu ne strada i Duško Šarić, mlađi brat Darka Šarića, odbjeglog crnogorskog narkobossa.

I Delić i Šarić u klub su stigli s osobnim čuvarima, ali Ožiljku, inače borcu ultimate fighta, to nije bio nikakav problem.

Prvo je, vidno nervozan, prišao separeu svog beogradskog znanca Šarića. Kratko su se pozdravili i Ožiljak se ostao vrzmati u blizini jer je nedaleko od Šarića sjedio Delić. Njegovo čudno ponašanje i sve veću nervozu zapazili su Šarićevi tjelesni čuvari kojima su se pridružili i izbacivači diskoteke. Ožiljak se uspio obraniti, ali onda je nastala opća pomutnja, izvučeni su pištolji i više se nije znalo tko puca u koga.

U stampedu posjetitelja kluba Ožiljak je iskoristio trenutak nepažnje tjelesnih čuvara i izbacivača i skočio u bazen u sklopu kluba te spasio živu glavu, a liječnicima koji su ga primili u kotorskoj bolnici rekao je kako se okliznuo.

Naime, nitko od glavnih sudionika, pa tako ni vlasnici kluba nisu prijavili pucnjavu pa i dalje ostaju nejasni motivi zbog kojih je Ožiljak povukao pištolj i je li to uistinu bio još jedan pokušaj ubojstva Delića. Ako je doista bio pokušaj atentata, bio je to četvrti koji je Delić preživio.

Prvi put na njega je pucano još 2002. godine na parkiralištu na Svetom Stefanu. Zatim je 2006. na prijevoju Trojica iznad Kotora pravim čudom preživio rafal od 50 hitaca, a preživio je i 2008. susret sa Zveri na terasi budvanskog kafića Palma kada je greškom ubijen Goran Pejović.

Zver ga raskrinkao

Delić je, pišu "Vijesti", kao jedan od suvlasnika zanijekao pucnjavu u klubu Top Hill ističući kako su to gluposti i izmišljotine.

Ali nijekao je on da su na njega ikad pucali sve dok sam Sretko Kalinić nije priznao kako je, želeći ubiti njega, pogreškom ubio Pejovića koji je tog kobnog dana bio u Delićevu društvu.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
10:36 04.08.2010.

lud zbunjenog...

CJ
can@jisraM
02:08 04.08.2010.

za sve to su krivi Aljbanci...............................................................................

ST
standup
19:24 04.08.2010.

ma to ih je Colonija..zapalila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije