Nesreća u Zagrebu

Na maturanticu naletio tramvaj dok je neoprezno pretrčavala cestu

nesreća (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
16.05.2011.
u 21:45

Nesreća se dogodila danas oko 18.30 sati u Ulici kneza Mislava u Zagrebu, a djevojci je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava

Teško je ozlijeđena maturantica na koju je dan prije norijade naletio tramvaj. Nesreća se dogodila danas oko 18.30 sati u zagrebačkoj Ulici kneza Mislava.

Djevojka je s jednom prijateljicom pretrčavala cestu kada je na nju naletio tramvaj. Druga je maturantica, srećom, prošla bez ozlijeda.

Ozlijeđena djevojka prevezena je u KB Dubrava gdje joj je pružena liječnička pomoć. Zbog nesreće tramvajski promet je bio otežan prema zapadnom dijelu grada.

Komentara 6

MM
Mladen Miletić
22:06 16.05.2011.

Nekultura ne poštivanje pravila i propisa u saobračaju i rezultat .. Balkanija bila i ostala i ostat če .. Tramvaj leti maturantica trći i evo sudara !

CH
chemica
22:26 16.05.2011.

Svojevremeno je tamo poginuo jedan od učenika iz obližnje škole pa vidimo da nije bila izvučena adekvatna pouka. Postavili su one protutenkovske ležeće, stavili su i stupiće da \"čudacima\" koji ne žele uništavati svoj atomobil ne padne slučajno na pamet izbjegavati ih cik-cak vožnjom, ali i opet...Nema pomoći. Ako netko baš želi poginuti, nema mu spasa. Valjda treba i tramvajima sada uvaliti nekoliko \"uspornika\". Pobogu, vidiš hebeni tramvaj i ideš silovati! Dječja posla. Neka djeca su pametnija pa znaju prelaziti cestu, ona druga opadnu pod tramvaj...Na kraju će jedini krivac biti ZET-ovac. Možda da se sad izgradi PODVOŽNJAK, mada uopće ne sumnjam da bi i opet neki \"genijalac\" pretrčavao ulicu.

DE
deda58
00:11 17.05.2011.

Djeca su ogledalo roditelja, priznali mi to ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije