PREMINULA VUKOVARSKA HEROINA

Na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata pokop Vesne Bosanac

Ispraćaj Vesne Bosanac započeo okupljanjem ispred Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/7
24.03.2022.
u 14:14

Među brojnim okupljenim građanima iz Vukovara i Hrvatske bili su i ministri Tomo Medved i Vili Beroš kao i niz lokalnih i državnih dužnosnika

Započela je ceremonija pokopa Vesne Bosanac na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata. Među brojnim okupljenim građanima iz Vukovara i Hrvatske bili su i ministri Tomo Medved, Vili Beroš i Mario Banožić kao i niz lokalnih i državnih dužnosnika. 

Okupio se i veliki broj umirovljenih branitelja među kojima je veliki broj njih i osobno poznavao vukovarsku heroinu.

Posljedni ispraćaj Vesne Bosanac nastavlja se komemoracijom u Hrvatskom domu koja započinje u 17 sati. 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvoDivo
14:51 24.03.2022.

Bila je velika žena na ponos svog naroda koja se potpuno predala za pomoć drugima, bolesnima, žena domoljub koja je bila spremna dati svoj život za druge. Neka joj je pokoj vječni i ako ima Neba ona je svakako osigurala sebi mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije