tragičan kraj

Na molbu Denisove obitelji, Ines i on bit će pokopani u isti grob

prometna nesreća
11.01.2015.
u 15:55

Mladi ljubavni par, 18-godišnji Denis Džanija i 17-godišnja Ines T. koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći pokraj Novske, bit će sahranjen zajedno

Mladi ljubavni par, 18-godišnji Denis Džanija i 17-godišnja Ines T. koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći pokraj Novske, bit će sahranjen zajedno.

Tragičan je to kraj dvogodišnje ljubavne priče dvoje maturanata. Naime, na inzistiranje Denisove obitelji, pokopani će biti u zajedničkoj grobnici na groblju u Okučanima u utorak u 14 sati. Roditelji i braća Denisa i Ines i dalje su u šoku, mlade oplakuje cijeli kraj.

Tako su i na novljanskoj gimnaziji te Ugostiteljsko-turističkoj školi u Novoj Gradiški obješene crne zastave. Podsjetimo, smrtno su stradali u petak poslijepodne kada je Đanija zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad Opel tigrom, u kojoj je bila i njegova djevojka Ines. Sletjeli su u kanal i zabili se u ogradu obiteljske kuće u naselju Jazavica. Djevojka je na mjestu preminula, a on je prevezen u bolnicu, ali ga liječnici nisu uspjeli spasiti.

>>'Vozio je auto i prije nego što je položio, volio je brzu vožnju'

>>U trostrukom sudaru smrtno stradali 18-godišnji mladić i djevojka

Komentara 28

Avatar Ada
Ada
17:46 11.01.2015.

Velika tragedija, neka im je pokoj vječni. Ali, nije mi jasno kako roditelji mladića koji je uzrokovao nesreću i skrivio smrt svoje djevojke mogu išta inzistirati.

Avatar fredi
fredi
18:02 11.01.2015.

Nevjerojatan zahtjev i nevjerojatno da je njena obitelj na to pristala!

KO
kompjuter
18:41 11.01.2015.

u svim ovakvim nesrećama su najveći krivci roditelji,još djeca neznaju di su šuplji a roditelji im kupuju aute,ja u njihovim godinama nisam imao ni bicikl pa još uvijek živim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije