SAVSKA OPATOVINA

Na nasipu pronađeno tijelo nestalog zagrebačkog policajca

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
02.01.2017.
u 19:25

Tijelo je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

Na nasipu pokraj Savske Opatovine danas poslijepodne nađen je muški leš, a policija je potvrdila da se radi o o Ivanu Mogušu (35), zagrebačkom policajcu koji je bio zaposlen u ekipi za očevide PU zagrebačke.

Moguš je nestao nekoliko dana prije Božića, a o njegovu nestanku javnost su obavijestili obitelj i prijatelji. Policija je tijekom dana obavljala očevid kako bi se utvrdile okolnosti i uzrok smrti. Tijelo je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

>> Još uvijek se traga za nestalim policajcem, u potragu se uključio i HGSS

Komentara 13

OS
osica
20:08 02.01.2017.

Jadan, pokoj i mir njegovoj duši. "Došao je pred zid .Nije ga mogao ni preskočiti a nažalost ni zaoboći , a tajnu je odnio sobom. "

SW
swic
22:25 02.01.2017.

Prestrasno

ST
stradanje
21:40 02.01.2017.

Nazalost ode mlad zivot. Sauchesce obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije