tragedija u splitu

U splitskom KBC-u preminuo 20-godišnji Slovenac zbog predoziranja na Ultri

Policijska vozila ispred hitnog prijema KBC Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
14.07.2024.
u 13:45

U bolnicu je zaprimljen sinoć zbog trovanja alkoholom i drugim supstancama te poteškoćama u dišnom sustavu.

U splitskoj je bolnici preminuo posjetitelj Ultre koji je noćas zaprimljen zbog trovanja alkoholom i drugim supstancama te poteškoćama u dišnom sustavu. Iz KBC-a se očekuje više informacija. 

Navodno se predozirao ekstazijem, riječ je o 20-godišnjem državljaninu Slovenije. 

"Ekipa je preuzela pacijenta u gornjem šatoru i hitno ga prevezla u bolnicu. Pacijent je stigao u vrlo teškom stanju, bez svijesti i proširenih zjenica. S obzirom na saznanja o konzumaciji ecstasyja, moglo se preciznije odrediti medicinsko postupanje i primijeniti odgovarajući antidot. U kolima do bolnice nije bilo potrebe za reanimacijom, a odluka o daljnjim postupcima na bolničkom prijemu ovisila je o njegovom disanju," izjavio je dr. Dubravko Šola, voditelj dežurnih liječničkih timova u splitskom Parku mladeži za Slobodnu Dalmaciju. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 7

IH
iron.hide.54966
13:53 14.07.2024.

U konačnici, da bude i sto smrtnih slučajeva, profit će to sve zasjeniti...

JF
Jure_Francetić
18:59 14.07.2024.

As ti jarca! Pa kako to, kako to...?

ŠT
ŠtoReći
00:00 15.07.2024.

A što reći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije