Objave kojima se građane vrijeđa

Na sva zvona objavljivati da nešto pojeftinjuje jedan cent - besmisleno je. To nije nikakva vijest

20.06.2024.
u 22:37

Vlada ima taktiku - mi informiramo i držimo situaciju pod kontrolom, cijene nisu otišle u nebo. Jest, to je banalno, ali je dobra taktika za pojačavanje vlastitih rezultata i nametanje dojma o tim rezultatima

Komentara 5

EJ
ejStef
07:09 21.06.2024.

Ima malo stvari s kojima se u ovoj situaciji može hvaliti, nije jasno zašto se onda to napada. Cijene energenata kod nas su među nižima i samo zahvaljujući tome inflacija je donekle pod kontrolom... Baš me zanima da li bi se ovako zlobili da je npr. cijena struje ili goriva kao u Njemačkoj. Ako se baš želi, može se tako zahvaljivati zeleno crvenima radi najskupljih energenata na svijetu, radi poreza na zrak i uništavanja gospodarstva.

Avatar marsijaneri
marsijaneri
23:06 20.06.2024.

Zloba je bolje rješenje? Možda nije, ali je jeftinija dva centa. To valjda čini tu razliku.

JA
Jatiser
23:16 20.06.2024.

A čime da se hvale????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije