KANDIDATI ZA USTAVNI SUD

Na Ustavni sud želi 31 doktor/ica prava: Izdvojili smo kandidate koji bi prema našoj analizi trebali ući u uži izbor

26.08.2024.
u 11:06

Pri izboru trebalo bi voditi računa o ženskoj kvoti, regionalnoj zastupljenosti i različitim pravnim područjima, kao i da ne pretežu teoretičari ili praktičari, a dob može eliminirati najmlađe i najstarije

Komentara 10

KI
kingtom
12:54 26.08.2024.

Svi bi trebali proći IQ testiranje i onda odrezati njih 2/3 slabijih, ona 1/3 treba proci sve kontrole, pogotovo u imovinsko obiteljskom i sigurnosnom dijelu, znamo da suci i pravnici jako slabo zarađuju pa je lako dokazati svaki nesrazmjer. To će ih pasti sigurno 90%, a onda onaj jedan ili dva koji preostaju pošteni mogu dobiti posao.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
12:36 26.08.2024.

Ima li Grbina tute !? Osoba koja javno priznaje da ne zna gdje živi je savršen kandidat !!

OT
otrovnijezik
15:13 26.08.2024.

Kvota, regija i druge besmislice. Prvo i jedino stručan, pravedan i stranački nepotplaćen. Ukoliko to niste u stanju bolje ga je ukinuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije