Od 11h

Na Večernji TV razgovori s ljudima koji su godinama pratili kako Bandić vodi Zagreb

Zagreb: Milan Bandić u Glavnici Donjoj na proslavi Vincekova
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/4
28.02.2021.
u 10:12

O tome što iznenadna smrt gradonačelnika Milana Bandića znači za Zagreb, ali i za predistojeće izbore novinari i kolumnisti Večernjeg lista razgovarat će tijekom dana s ljudima koji godinama prate kako je Bandić vodio Zagreb.

U 11 sati u studio Večernjeg lista dolazi komunikacijski stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje Krešimir Macan. Nakon njega, izvanrednu situaciju će komentirat Anka Mrak Taritaš, žena o kojoj se pričalo kao mogućoj protukandidatkinji Milanu Bandiću na ovim izborima, ali i žestoka Bandićeva kritičarka posljednjih godina. Potom u studio dolazi Renato Petek, nezavisni kandidat koji je čvrsto vjerovao da iako nema stranku iza sebe ima šansu stati na kraj Bandićevu mandatu. U 13 sati u naš studio dolazi Ivo Jelušić, čovjek koji je uz Milana Bandića kao jedan od najbliskijih suradnika proveo gotovo dva desetljeća. Kao bivši dogradonačelnik itekako je upućen u to kako će grad morati funkcionirati nakon iznenadne Bandićeve smrti. U 13.30 u naš studio dolazi još jedno ime koje je na popisu mogućih gradonačelnika, a to je Vesna Škare Ožbolt.  

Zagreb: Milan Bandić u Glavnici Donjoj na proslavi Vincekova
1/43

Iz minute u minutu sve vijesti vezane i uz iznenadnu smrt najdugovječnijeg zagrebačkog gradonačelnika možete pratiti na svim platformama Večernjeg lista – webu, YouTube kanalu te na Facebooku Večernjeg lista gdje će se svi video razgovori emitirati uživo, počevši od 11 sati po do kraja dana. Gostiju će biti još pa pratite razvoj krizne situacije na vecernji.hr.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
roland
13:25 28.02.2021.

Navodno nije bio doma, već na nekoj drugoj adresi kod izvjesne stomatologinje! Viagra, slabo srce, alkohol i stres + mlada žena u naponu snage! Ako je točno da je umro u krevetu s mladim komadom, onda je - sretnik u nesreći.

HA
Hard
12:18 28.02.2021.

Vise od 250 krivicnih prijava je podneto protiv bandica Neka sudjenja jos traju

PE
PetiElement
11:08 28.02.2021.

A jeste složili ekipu.... otkud ste Jelušića izvukli?! 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije