potraga

Na vinkovačkom području nestala dva 16-godišnjaka

turanovac (1)
Foto: Dragutin Šantoši
1/3
15.06.2011.
u 16:34

Dječak iz Otoka pokraj Vinkovaca visok je 170 centimetara, ima plavu kratku kosu, na sebi je imao tamnoplavu majicu s natpisom i "havajku" s cvjetnim uzorcima, a na nogama sive tenisice.

Policijskoj upravi Vukovarsko-srijemskoj prijavljen je nestanak šesnaestogodišnjaka iz Otoka pokraj Vinkovaca, koji je uz dozvolu očuha i majke otišao od kuće u ponedjeljak oko 18 sati, a s obzirom na to da se nije vratio, jučer oko 18 sati prijavljen je njegov nestanak policiji.

U policiji kažu da intenzivno tragaju za dječakom koji je i ranije znao odlaziti od kuće i svaki put bi ga pronašli u nekakvoj igraonici ili kladionici pa policija obilazi ovakva mjesta, a i razgovaraju s njegovim prijateljima. Mladića su roditelji pustili s prijateljima u izlazak jer u ponedjeljak se u Otoku proslavljao crkveni god "kirbaj", a kada se do jutra nije pojavio kući, zabrinuti roditelji počeli su ga tražiti na mjestima gdje su mislili da bi mogao biti. Sve je bilo bez uspjeha pa su nestanak prijavili policiji.

Maloljetnik je visok 170 centimetara, ima plavu kratku kosu, na sebi je imao tamnoplavu majicu s natpisom i "havajku" s cvjetnim uzorcima, a na nogama sive tenisice. Policija moli građane da dojave svaku korisnu informaciju.

Prijavljen još jedan nestanak

A oko 19 sati policiji je prijavljen još jedan nestanak 16-godišnjaka iz okolice Vinkovaca. Nestao je Danijel Nadarević iz Privlake pokraj Vinkovaca, učenik Poljoprivredno-šumarske škole u Vinkovcima i zadnji put je viđen na vinkovačkom željezničkom kolodvoru oko 15.10 sati u vlaku koji je kretao za Privlaku gdje je došao u 15.30 sati i izašao iz vlaka. No od tada mu se gubi trag.

Danijel je visok dječak, smeđe kose i na sebi je imao plavu majicu, bermude i bijele tenisice. Prema nekim informacijama, razlog nedolaska kući je strah zbog negativnih ocjena koje je skrivao od roditelja.

Otvorena je i Facebook-grupa na kojoj prijatelji traže informacije u svom nestalom prijatelju i poručuju mu neka se vrati kući bez straha. Sve informacije valja dostaviti policiji ili na mobitel 098-9370-185.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije