Akcija policije

Nadzor korištenja sigurnosnih pojaseva

policija
PIXSELL
09.03.2011.
u 13:43

Ovom akcijom naša se policija pridružuje nizu aktivnosti koje će se tijekom ove godine provoditi u zemljama Europske unije

Na području PU primorsko-goranske prometna policija sutra će provoditi akciju nadzora korištenja sigurnosnih pojaseva u vozilima. Od 11 do 15 sati policajci će u Rijeci i drugim gradovima, kao i na prometnicama izvan naselja, zaustavljati vozila i kontrolirati jesu li vozači i putnici propisno vezani. Dosadašnjim praćenjem stanja u prometu uočeno je da su osobe koje nisu bile vezane sigurnosnim pojasom u prometnim nesrećama bile teže ozlijeđene. Stoga je cilj akcije povećanje sigurnosti svih osoba koje se nalaze u vozilu kako bi se izbjegle teže ozljede.

Ovom akcijom naša se policija pridružuje nizu aktivnosti koje će se tijekom ove godine provoditi u zemljama Europske unije, a usmjerene su na povećanje sigurnosti prometa na cestama. Akcija nadzora korištenja sigurnosnog pojasa u europskim zemljama počela je 7. ožujka i traje do 12. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije