za doprinos

Nagrada "Miko Tripalo" uručena Novoj TV i Index.hr-u

Iva Gačić
25.03.2010.
u 14:24

Vidimo se na istom mjestu i dogodine - primivši nagradu kazala je direktorica Informativnog programa Nove TV Iva Gačić.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik države i predsjednik Udruge Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, uručio je danas na Sveučilištu u Zagrebu informativnim programima Nove TV i portala Index.hr nagradu “Miko Tripalo” za doprinos razvoju demokracije, ljudskih prava i slobode medija u Hrvatskoj.

- Najbolji smo, najpametniji, najljepši i najmoderniji. Slobodni smo i svoji smo. Da, sloboda nosi i odgovornost, no mi se te odgovornosti ne bojimo pa ćemo ovako kako smo radili do sada raditi i dalje. Vidimo se na istom mjestu i dogodine - primivši nagradu kazala je direktorica Informativnog programa Nove TV Iva Gačić.

Nakon riječi predsjednice Skupštine i predsjednika Upravog odbora Centra Vesne Pusić i Josipa Kregara, koji su obrazložili zašto je, nakon dvije godine nedodjeljivanja nagrade, sad nagrada ravnomjerno dodijeljena baš Novoj TV i Index.hr-u, vlasnik potonjeg Matija Babić je kazao:
- Nisam mislio da ću ikada dobiti neku nagradu na nekom fakultetu. Ovo je za mene posve neočekivano. Ipak, velika mi je čast što je Index dobio nagradu koja nosi ime čovjeka kao što je Miko Tripalo. A kao i dosad, nama će sve političke, gospodarstvene te sve ostale društvene “svete krave” i ubuduće služiti da radimo krvave bifteke.

Komentara 11

MA
margaritas
15:27 25.03.2010.

moraju svi sateliti dobiti nagradu pa 10 godina su pisali hvalosopjeve mesicu i njegovoj politici koja nas je upropastila i unistila hrvatski duh zanima me kako ce sada izvjestavati kad se konacno otkrije ko stoji iza prodaje ine iostalih nepravilnosti u sdp i hns

OB
-obrisani-
20:28 25.03.2010.

Centar za demokraciju \"Mika Tripalo\" i još Mesić predsjednik ? Jedna od većih sprdačina, ali TV Nova se trebala zahvaliti na toj nagradi s obzirom da ju je istovremeno dobio i M.Babić ! Ili ih se svrstava u isto smeće ?

OB
-obrisani-
21:40 25.03.2010.

indeks, 24 sata dno dna novinarstva,a o babiću da i ne govorim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije