Nisu se zaustavili

Najmlađa članica obitelji Ahmeti udarila policajca

\'policija_Ilustracija_Crn_09\'
Arhivska fotografija
03.07.2011.
u 11:18

Julieta je jedina sestra Ahmeti sa splistke Kopilice. Četiri starija brata poznati su po dilanju, krađama, razbojstvima....

Julieta Ahmeti (20) kazneno je prijavljena zbog napada na službenu osobu. Bila je suvozačica u osobnom vozilu marke Renault twingo, koji je vozio Ivan L. (23) kada ih je u Kaštel Sućurcu pokušao zaustaviti prometni policajac. Nisu stali, ali su zaustavljeni u Solinu. Suvozač je pobjegao, a isto je pokušala učiniti i Julieta udarivši policajca nogom. U bijegu su je spriječili građani. Privedena je u policiju, odbila je dati sikaz o događaju.

Pronađen je i priveden i vozač. Policija je pretražila twingo, koji je imao nepripadajuće registarske pločice, ali ništa nije pronađeno.

Julieta ima četiri starija brata. Poznati su po krađama, razbojstvima, preprodaji droge i sličnome.

Komentara 6

BG
bijesna glista
14:44 03.07.2011.

Hm Građane pohvaliti, a ovim policajcima - torpedo. Kaj će sad kuharice loviti dokazane dilere i razbojnike a policajčeki samo piti kavice po birtijetinama i primati plačice?

DU
Deleted user
15:15 03.07.2011.

Uh, kak vas je administrator pobrisal! Sigurno mu zena sinoc nije dala?!

FE
Felicijen
15:41 03.07.2011.

*******ja sam ovo sam obrisao ali je jasno što sam htio reći*********

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije