DRUGI POKUŠAJ

Najpoznatiji bespravni graditelj ostaje bez koncesije: Betonirao obalu i u moru izgradio zid

01.12.2021.
u 06:29

Stipe Latković dobio je koncesiju za iznajmljivanje suncobrana, ležaljki, sandolina, pedalina i slično, a uvalu Vruja pretvorio je u simbol grube devastacije hrvatske obale.

Komentara 29

TR
tratincica68
08:25 01.12.2021.

Sad mu nalozit da sve u misec dana vrati u prvobitno stanje.ako nece opalit mu 150 milijuna kuna kazne i to svaki misec dok ne plati.ako nema sa cim sve mu oduzet i papigu sto je prebacio nekretninu na nju.onda mozete reci pravna drzava fukcionira.

SL
slavenZadravec
07:24 01.12.2021.

Valjda uz oduzimanje koncesije slijedi i plaćanje štete te plaćanje kazne. Bespravna gradnja bi trebala biti krajnje nezamisliva u jednoj članici EU.

SU
suco
09:32 01.12.2021.

Treba ga oderati , tako sa nikom ne padne na pamet izigravati šerifa. Borili smo se, osim za slobodnu, i za uređenu državu. Kad će sud shvatiti da kazna služi za odvračanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?