Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TETRIS IZAZOV

Hit na društvenim mrežama: Policajci odgovorili vatrogascima i izazvali vojsku

Tetris izazov
Foto: PU istarska
1/9
04.10.2019.
u 13:23

Objavljena fotografija ispala je pravi hit na društvenim mrežama.

Nakon što je Vatrogasna postrojba Zagreb izazvala je hrvatsku policiju da im se pridruži u  #tetris izazovu u kojem sudjeluju službe spašavanja diljem svijeta na odgovor nije trebalo dugo čekati. 

Na društvenim mrežama policija je objavila svoj 'odgovor', te su pozvali hrvatsku vojsku da se priključi izazovu.

Na fotografijama se vide službenici Postaja prometne policije Pula i Interventna jedinica policije s uhićenikom koji je, kako su naveli, nije bio ozlijeđen prilikom snimanja.  Fotografija PU pulske je prva razina, a u izazovu se priključilo nekoliko PU postaja diljem Hrvatske. 

 

Na istim stranicama obavljene su fotografije drugih razina Policijskih postaja koje su se uključile u tetris izazov

Razina 2 - PU sisačko-moslavačka - Interventna jedinica policije u formaciji

Foto: PU sisačko-moslavačka

Razina 3 - PU zagrebačka - Kriminalistička tehnika, Ekipa za posebne zadaće IJP i Prometna policija

Foto: PU Zagrebačka

Razina 4 - PU varaždinska - Interventna jedinica policije 

Foto: Pu varaždinska

Razina 5 - PU brodsko-posavska - Prometna policija i Interventna jedinica policije

Foto: PU brodsko-posavska

Podsjećamo, Vatrogasna postrojba Zagreb objavila je prva na svojim Facebook stranicama izazov u kojem je sudjelovall, a osim policije izazvali su i Zagrebački holding 

- Što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu? Pa...zavisi od njegove namjene. Iskoristil smo priliku #TetrisChallenge da vam prikažemo opremu jednog našeg vozila. Radi se o vozilu s opremom za spašavanje, Grič 352 koji se nalazi u službi Vatrogasne postaje Jankomir. Tetris Challange je pokrenut početkom rujna u Zurichu kad je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila. Ubrzo su se priključile i vatrogasne postrojbe i druge hitne organizacije koje postavljaju fotografije svojih vozila u ovom "LEGO" stilu, često i u šaljivom tonu (pretražite internet s #TetrisChallenge i zaista ćete se nasmijati) #TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organzacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja. Sad kad imamo Vašu pažnju, pogledajte i naš promotivni video o upotrebi društvenih mreža u hitnim situacijama a ujedno "izazivamo" MUP RH na #TetrisChallenge. Dok čekamo MUP da se odazove izazivamo Zagrebački holding, napisali su zagrebački vatrogasci u izazovu koji je oduševio mnoge. 

 

 

Komentara 9

Avatar Grunf
Grunf
15:11 04.10.2019.

tko plaća ovu zafrkanciju. dok se policija zafrkava barem 3 poginula na cestama,nekoliko stotina sudara te na tisuće prkršaja,a da ne pičam koliko je migranata u tom periodu ušlo u HR

Avatar OathBringer
OathBringer
14:39 04.10.2019.

Daj nek netko izazove Sabor, pa da s napalmom nadletim....

Avatar Torento
Torento
14:15 04.10.2019.

Duhovito. Vojsko, što se čeka? Nadam se kako zadrti preozbiljni političari i zapovjednici neće tupiti oko ovog trenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije