turizam

Najvjerniji dubrovački gosti spašavaju sezonu, danas ih je sletjelo više od 700

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/13
18.07.2020.
u 17:23

Prvi su letovi iz Velike Britanije sletjeli su u Dubrovnik prošlog četvrtka, a popunjenost je bila odlična

Dubrovnik je prvenstvno avio-destinacija zbog čega je pretrpio veće gubitke od ostatka Hrvatske, no čini se kako bi gosti iz Velike Britanije ipak mogli spasiti dubrovačku sezonu. 

Tako je danas u Dubrovnik sletjelo 726 Britanaca, a informaciju je za Dubrovački dnevnik potvrdio Ivan Maslać, direktor sektora komercijalnih poslova Zračne luke Dubrovnik. 

Oni su u sletjeli letovima British Airwaysa i Jet2.coma, ali i ostalim linijama poput linije Iberie iz Madrida i Lufthanse iz Minhena.

1/13

Prvi su letovi iz Velike Britanije sletjeli su u Dubrovnik prošlog četvrtka, a popunjenost je bila odlična. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
19:31 18.07.2020.

Ovi okolo što čekaju da "komšiji crkne krava" i peta korona, na respiratorima!

AN
Antonio1952
18:26 18.07.2020.

Svi se trude da zadrze ljude kod sebe, ali u Ceskoj je lose vrijeme a nemaju ni more a oni nase more vole kao da je njihovo iako je s nase strane takodje bilo podcjenjivanja jedno vrijeme i oni koji nisu skloni Hrvatskoj stalno na to podsjecaju. Ako se sami Hrvati ne bore za sebe i ogovaraju Hrvatsku od lopovluka do fasizma sta onda cekate od drugih kad ste sami sebi najveci neprijatelji. Borit se da dodjes na vlast a tu istu zemlju optuzivat za fasizam moze samo nesvojepravna vucibatina.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
18:13 18.07.2020.

Ajde opančari mrš komentirat na opančarske forume, gdje je nama zabranjeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije