Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO OTVORENA ISTRAGA

'Hrvatskoj šestorci' UDBA je podmetnula optužbe za terorizam kod Sydneyja? Uskoro će se znati

07.12.2023.
u 15:45

Na Vrhovnom sudu australskog Novog Južnog Walesa upravo je, 4. prosinca, otpočela revizija presude iz 1981. godine, a nakon što je lani u kolovozu tu istragu naredio sudac Robertson Wright

Komentara 21

JM
JMN
17:56 07.12.2023.

To se zna još otkada je australski novinar našao "pokajnika" "Vicu Virkeza" kako se 90-ih bori na strani bosanskih Srba pod svojim pravim imenom Vitomir Misimović, i otkada je jedan od detektiva, korumpirani Roger Rogerson priznao da su tada redovno podmetali dokaze, i otkada se saznalo da je australska tajna služba tada imala ozvučenu Yu ambasadu u kojoj je Misimović dobivao instrukcije. Na samom suđenju 80-ih je moglo svima biti sve jasno po tome da je Joseph Stipic oslobođen jer je policija u svom izvještaju tvrdila da je našla eksploziv u ladici njegovog radnog stola iako taj stol nema ladice. Samo, australskim vlastima treba malo duže da priznaju neobranjivo. Najveća tragedija jest da je Graham Blewitt, Australac koji je u to isto vrijeme tada neuspješno proganjao navodne naciste iz Istočne Europe po Australiji, na kraju u Haagu bio glavni tužitelj novoj nevinoj Hrvatskoj Šestorki za koje su izmislili potpuno novi i apsurdni pravni koncept "Udruženi zločinački pothvat" da bi ih osudili bez dokaza.

GO
Gof33
18:44 07.12.2023.

Lustracija, što se čeka, Poljaci, Česi, Slovaci su je sproveli

OP
Ocvali pupoljak
18:29 07.12.2023.

I danas vladaju. Stvorili smo drzavu i njima predali u ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije