Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK PROLJEĆA

Nakon kiše i snijega dolazi velika promjena vremena koja će razveseliti mnoge

Rijeka: Građani uživaju u sunčanom prijepodnevu na terasama kafića na Korzu
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
25.04.2024.
u 08:35

Do subote uglavnom na zapadu mjestimice još malo slabe kiše ili poneki lokalni pljusak, na istoku većinom suho. Temperatura u porastu, od nedjelje uglavnom sunčano i vrlo toplo

Vrijeme će danas biti promjenjivo oblačno, a ponegdje će padati kiša, najmanje na istoku. U Gorskoj Hrvatskoj i danas padat će snijeg. Na Jadranu pljuskovi praćeni grmljavinom, na sjevernom dijelu prijepodne, a na jugu većinom sunčano, mjestimice su mogući kratkotrajni pljuskovi. U unutrašnjosti ujutro lokalno magla. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu ponegdje umjerena bura pa jugozapadni vjetar i jugo. Najviša dnevna temperatura između 12 i 17°C, u gorju malo niža.

Sutra se očekuje stabilnije vrijeme. U unutrašnjosti djelomice sunčano i uglavnom suho. Na Jadranu promjenljivo, mjestimice s kišom ili lokalnim pljuskovima. Vjetar na kopnu većinom slab južni i jugozapadni, na Jadranu većinom umjereno jugo. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 5, na jadranu između 8 i 11°C, a najviša dnevna uglavnom od 15 do 19°C.

VEZANI ČLANCI: 

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, od subote sunčano te će početi rasti temperature, a već u ponedjeljak očekuje se do 25°C stupnjeva u većini zemlje. 

– U petak nastavak smirivanja, jutro svježije, ponegdje na kopnu magla. Do subote uglavnom na zapadu mjestimice još malo slabe kiše ili poneki lokalni pljusak, na istoku većinom suho. Temperatura u porastu, od nedjelje uglavnom sunčano i vrlo toplo. Na Jadranu od nedjelje pretežno vedro, s povremenim jugom, a već od petka postupno sve toplije. Sve do kraja subote neće biti posve stabilno, pa ponegdje može pasti malo slabe kiše ili poneki kraći pljusak, osobito ne sjevernom dijelu – prognozirao je za HRT Izidor Pelajić, mag. phys.-geophys. iz DHMZ-a.

GALERIJA Zima još nije rekla svoje: Pogledajte snježnu idilu na Platku

Rijeka: Građani uživaju u sunčanom prijepodnevu na terasama kafića na Korzu
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije