POTREBNO PREGLEDATI BRODOVE

Nacrt izvještaja o istrazi nesreće porazan za Hrvatski registar brodova i Jadroliniju

10.10.2024.
u 06:17

Predsjednik Udruge hrvatskih kapetana Sanjin Dumanić: Tragedija na Malom Lošinju za posljedicu bi morala imati provođenje ICM koda, međunarodnog kodeksa o sigurnosti brodova obveznog u EU, ali koji se, sudeći po nacrtu izvještaja, ne provodi kako treba niti se kontrolira

Komentara 4

SK
SkvikiZg
08:04 10.10.2024.

Nema veze jel je on podoban ili nije. Zna se dobro kaj mu je posel i ak ljudi ginu ili su ugroženi treba ga optužit i hitno osudit na par godina zatvora pa si buju sljedeči podobni dobro razmislili kako će voditi ono kaj im je povjereno.

DI
dino85
08:01 10.10.2024.

Svašta smo mi podpisali, i imenovali kadrove, i dali im položaje, a papir trpi.

BB
bbbkkk
06:43 10.10.2024.

Što reći? Direktor je podobni HDZovac. Stručnost u tom slučaju nije bitna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije