Vremenska prognoza

Nakon sunčanih dana stiže promjena vremena – evo kakvo nas vrijeme očekuje!

Kiša u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
22.07.2016.
u 11:12

Danas i sutra nastavit će se sunčano vrijeme, a s nedjeljom stiže promjena

Danas nas očekuje pretežno sunčano, a na Jadranu vedro i vruće vrijeme.

U unutrašnjosti se može očekivati povremeno jači razvoj oblaka i mogućnost lokalnih pljuskova s grmljavinom, ponajprije u središnjoj Hrvatskoj, javlja DHMZ.

Vjetar će biti slab južni i jugoistočni, a na Jadranu i do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura kretat će se između 30 i 35 Celzijevih stupnjeva.

Sutra nas očekuje pretežno sunčano te vruće i sparno vrijeme. Ujutro se u unutrašnjosti mjestimice očekuje magla, a poslijepodne su, uz lokalno jači razvoj oblaka, uglavnom u zapadnim predjelima mogući pljuskovi s grmljavinom.

Puhat će slab vjetar, na Jadranu do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 17 do 22 stupnja, na Jadranu od 22 do 25, a najviša dnevna između 31 i 36 Celzijevih stupnjeva.

U nedjelju poslijepodne stiže jača promjena vremena koja donosi kišu s grmljavinom, a takvo vrijeme nastavit će se i u ponedjeljak, kada će biti i malo manje toplo. Temperature u ponedjeljak kretat će se od 19 do 26 stupnjeva.

>> Iza nas je najtopliji lipanj otkad je mjerenja, stižu novi toplinski rekordi

Komentara 4

LA
LANA555
11:37 22.07.2016.

Super !

ZO
Zonasumraka4
11:35 22.07.2016.

Zar nisu neki dan rekli da je globalno zatopljenje i prženje uzelo maha...

HR
hromcan
13:59 22.07.2016.

A kakva bude zima.....???? Pitanje za sjerkovića ;biti čr sunca,kiše i snjega pa odaberite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije